fbpx

Privatlivspolitik

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes pĂ„ din computer, mobil el. tilsvarende med det formĂ„l at genkende den, huske indstillinger, udfĂžre statistik og mĂ„lrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henfÞres til dig. NÄr du benytter vores skysolution.dk  indsamler og behandler vi en rÊkke sÄdanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller sender en kontaktbesked til os.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hĂŠndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i Ăžvrigt behandles i strid med persondataforordningen.

Dine data ligger pÄ et dansk ISO sikkerhedscertificeret webhotel og vi har desuden beskyttet siden pÄ fÞlgende mÄder:

  • DriftovervĂ„gning (skysolution fĂ„r besked hvis siden er nede 7/24)
  • Daglig backup der gemmes 30 dage
  • Anti hacking software lagt pĂ„ hjemmesiden/webshoppen og siden bliver skannet ugentlig for skadelig software
  • Tilgang til side og data overvĂ„ges og der lukkes for tilgang efter 5 mislykkede forsĂžg.
  • Audit log over hvem/hvad/hvornĂ„r der er lavet ĂŠndringer pĂ„ siden
  • LĂžbende opdatering af sidens software for at minimere hackingsangreb
  • SSL certifikat lagt pĂ„ siden sĂ„ den kĂžrer https

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, nÄr de ikke lÊngere er nÞdvendige. Perioden afhÊnger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornÄr informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver skriftlige samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU og alle er der lavet databehandler aftale med.

Indsigt og klager
Du har ret til at fÄ oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gÞre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan ogsÄ tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@skysolution.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogsÄ mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Skysolution ApS
RĂžrsangervej 1
8382 Hinnerup

Telefon: 4038 4731
Email: info@skysolution.dk