fbpx
OM SKYSOLUTION

Værdiskabende webløsninger

Skysolution har mere end 40 års erfaring indenfor IT og web og har utallige tilfredse kunder i slipstrømmen. Alt efter behov kan vi stå for hele processen – lige fra idéudvikling og opbygning af hjemmesider og webshops, til hosting af disse og sparring omkring fremtidig strategi for din virksomhed.

Vi er løsningsorienterede, konkrete og jordnære – det hele på solid jysk facon.

Bag os har vi lige så solide leverandører og samarbejdspartnere, som altid står klar til at springe til.


MØD DET DEDIKEREDE TEAM


Skysolution består af 3 yderst dedikerede medarbejdere, der er kreative og løsningsorienterede uanset opgave. Vi er eksperter indenfor IT- og webløsninger, og gør en stor dyd i at levere professionelle webløsninger, der modsvarer kundens forventninger – hver gang.

Hvad enten det drejer sig om en ny hjemmeside, webshop, hosting eller strategisk sparring, står vi altid klar til at hjælpe.


Ole Kroer

Indehaver og din personlige guide


Med mere end 35 års erfaring indenfor den digitale verden ved Ole om nogen, hvordan virksomheder skal kommunikere via online platforme. Ole taler flydende WordPress og WooCommerce og kender alt til de mange mulighed heri. Han er din personlige guide og sparringspartner.Martin Leth

Webdesigner


Martin er uddannet multimediedesigner med speciale i grafisk design og kommunikation. Han har et stort kendskab til WordPress og WooCommerce og bruger sine grafiske evner til at opsætte og designe websites med æstetik og brugervenlighed i mente.Emil Lyng

Webdesigner og SEO-ansvarlig


Emil er virksomhedens interne SEO-ekspert og har ligeledes et stort kendskab til WordPress og WooCommerce. Han har et godt indblik i nutidens designtrends og holder sig opdateret på seneste opdateringer på Google Algoritmerne, der afspejler sig i høje Google-placeringer for vores kunder.

Emil driver desuden egen webshop, hvilket giver ham meget praktisk erfaring indenfor dette område.Er du klar til at samarbejde?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skabe værdi for netop din virksomhed.