fbpx

Et design, der skaber resultater

Professionel hjemmeside

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside.
Vi forstår vigtigheden af at konvertere besøgende til reelle kundehenvendelser, hvorfor vi altid tager en grundig dialog omkring hvem brugerne er. På den måde sikrer vi et optimalt design og en meningsfuld opbygning, som matcher brugernes adfærd.

En salgskanal for jeres forretning

Har I en forældet og uinspirerende hjemmeside, der ikke passer til virksomhedens DNA og ikke er tilpasset brugernes adfærd? Eller er I ved at tage hul på en spritny forretningsmodel og har brug for en hjemmeside?

Med en professionel hjemmeside i responsivt design vil I stå stærkt i den digitale verden – på telefon, tablet og computer. Det er en afgørende faktor, at jeres budskaber når frem via en engageret digital oplevelse, så brugerne fastholdes og kan forvandles til leads og kunder.

Hjemmeside

Vi udvikler professionelle hjemmesider i WordPress, som giver rig mulighed for at implementere de nyeste designtrends. Ved at give brugerne en spændende og tidssvarende oplevelse fastholder man de besøgendes interesse. Desuden sørger vi for, at hjemmesiden performer med højeste hastighed, fordi vi ved, at brugerne forventer det.

 • Lækkert og responsivt design
 • Google Analytics
 • Integration til nyhedsbrev
 • Blogfunktion
 • Cookiepopup
 • Specialudviklede funktioner
 • Opsætning af Facebook Pixel
 • Efterfølgende nem administration
 • Lynhurtige loadtider
 • Professionel hosting på egne danske servere
 • ... og meget, meget mere

Processen for udvikling af hjemmesider

Sådan arbejder vi – sammen med jer

1. Indledende møde

Et eventuelt samarbejde starter altid ud med et uforpligtende møde, hvor vi lærer hinanden at kende og snakker en kravspecifikation igennem. Her taler vi om funktion- og designønsker, så vi efterfølgende kan give et tilbud på opgaven.
Vi giver gerne en kop kaffe hos os, men vi kommer også gerne og besøger jer eller tager det over et videomøde, hvis I ønsker det.

2. Design og feedback

Når forarbejdet er klar, starter selve udviklingen af hjemmesiden, med udgangspunkt i jeres kravspecifikationer. Vi taler løbende sammen omkring opbygning og design, og typisk plejer vi at designe forsiden og én underside, som vi tager en snak ud fra.

3. Videreudvikling fortsætter

Herefter fortsætter vi med at designe resten af undersiderne, samt få tilkoblet og udviklet de ønskede funktioner. Vi har i denne fase løbende kommunikation, så vi hele tiden er på rette spor, og vi får bl.a. tilsendt materiale fra jer i form af tekster, billeder etc.

4. Lancering, drift og uddannelse

Når hjemmesiden er færdigudviklet og klar til lancering, lægger vi den live på det ønskede domæne og webhotel. Vi har vores egne højt præsterende ISO certificerede servere, så vi hjælper gerne med hosting og fremtidige opdateringer, såfremt I ønsker det.
Ydermere er der i projektets pris altid indregnet 1-2 timers undervisning i brugen af systemet, så I selv har mulighed for at ændre i tekster, billeder, oprette nye sider og indlæg og meget mere. Derudover står vi altid til rådighed, hvis I får brug for support eller andet.

“... Jeg har bl.a. lært, hvor vigtigt det er, at samarbejde med nogle folk, der ikke alene kan programmere, men også har sans for æstetik og funktionalitet, som Ole og Martin har. “
Karin Wissing Becker

Sans For Kroppen

Samarbejdspartnere, der har vist os tillid

Vi har tidligere udviklet hjemmeside for

Skal vi hjælpe jer med en ny hjemmeside?

Lad os give et bud på jeres nye hjemmeside. Du kan fange os på 40384731 eller skriv til os via formularen eller på info@skysolution.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage, og får arrangeret et uforpligtende møde, hvor vi kan se om der er et match.