fbpx
WEBSHOP

Webshop - din online salgskanal

Konverter dine besøgende til salg med en professionel webshop. Din hjemmeside udvikles i et meget brugervenligt CMS-system, så du selv har mulighed for at tilføje varer, ændre på webshoppens indhold og generelt styre hele webshoppen. Dette kan vi naturligvis også hjælpe dig med efter ønske og behov.

 

WooCommerce

Din webshopløsning udvikles i WordPress med WooCommerce som shop-modul. WooCommerce er et meget brugervenligt system, hvor der “nærmest” er uendelige muligheder for at skræddersy funktioner og design efter dine behov. Ligeledes er systemet enormt let, for dig som administrator, at navigere rundt i, håndtere ordrer i, oprette nye varer i og meget, meget mere.

Da WooCommerce er en af de største indenfor webshop-platforme, findes der et hav af integrationer, som kan tilkoble din webshop med eksempelvis dit økonomisystem og ERP-system. Derudover er der mulighed for at knytte din webshop sammen med en betalingsgateway, der muliggøre betaling med forskellige betalingskort og MobilePay fra dine kunder.

 

Bliv synlig på Google

Google er den fortrukne søgemaskine verden over, hvilket gør det enormt vigtigt for en webshop at være placeret højt på specifikke søgeord. Med en yderst professionel samarbejdspartner bag os samt en intern SEO-ekspert, kan vi stå for at få din webshop højt på Google, så du bliver synlig på denne platform. Det er et parameter, der virkelig kan få gang i salget på din hjemmeside.webshop udviklet i WordPress med Woocommerce som shop modul

UDVALGTE WEBSHOP CASES

Herunder kan du se et par eksempler på webshops, som vi tidligere har udviklet.

Professionel webshop med simpel, overskuelig og brugervenligt design

NORDICDECO

Nordicdeco ønskede en webshop, hvor deres flotte billeder ville komme til udtryk på en god visuel måde – uden at gå på kompromis på brugervenligheden. Det var altafgørende for dem, at selve købsdelen skulle være så simpelt og overskuelig  som muligt.


Læs om Helpcare og deres professionelle webshop løsning

HELPCARE COMPANY

HelpCare Company ønskede en webshopløsning med mange specielle funktioner – bl.a. forskellige produktpriser afhængigt af kundetype, mængderabatter på udvalgte varer og rabatter ved forskellig leveringstid.


Professionel webshop med kvik bestilling modul

VIBY SMØRREBRØD

Viby Smørrebrød ønskede at deres kunder kunne bestille smørrebrød på en online platform. Derfor udviklede vi denne bestillingssløsning, hvor der bl.a. er integreret en “kvik-bestillingsfunktion”, da kunderne ofte vælger mange forskellige smørrebrød, og det derved ville være hurtigere igennem denne kvik-bestilling.


Simpel webshop med mulighed for selvstændig drift og vedligeholdelse

PING PONG POSTERS

Ping Pong Poster ønskede en standard webshopløsning, hvor de kunne sælge deres plakater, samt oprette nye løbende.


OVERVEJELSER INDEN OPSTART

REDESIGN AF NUVÆRENDE WEBSHOP?

Såfremt du i forvejen har en professionel webshop i WooCommerce, hvor de ønskede funktioner allerede eksisterer og fungerer 100%, bør du overveje om et redesign af hjemmesiden vil være den bedste løsning. Her vil vi i fællesskab overveje og sparre om mulighederne for et eventuelt nyt design, samt hvordan dette skal udføres i praksis.

Et redesign kan ofte betyde en markant øget konverteringsrate og dermed en forøget omsætning på din webshop.

STANDARDLØSNING / SPECIALLØSNING?

Når en professionel webshop udvikles i WordPress og WooCommerce tages der som oftest udgangspunkt i en standardløsning, der herefter i begrænset omfang tilpasses til kundens ønsker – både i forhold til design og funktioner. En standardløsning uden de store tilpasninger vil altid være billigst, men hvis du har specifikke ønsker til ekstra avancerede funktioner, har du brug for en specialløsning.

VEDLIGEHOLDELSE

I og med at WooCommerce integreres i det brugervenlige CMS-system, WordPress, er der rig mulighed for at du, som webshop-ejeren, selv står for den fremtidige vedligeholdelse, såfremt du ønsker det. Vi underviser dig i de mest basale funktioner, som gør at du selv kan oprette nye varer, opsætte nye sider, lave blogindlæg og meget mere. Denne undervisning er som udgangspunkt inkluderet i projektets pris.

Hvis ikke det er noget, som du vil involveres i, kan vi selvfølgelig også stå for dette.Er du klar til at samarbejde?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skabe værdi for netop din virksomhed.