fbpx

Bliv konkurrencedygtig med en professionel WooCommerce webshop

Professionel WooCommerce webshop

Vi skræddersyr indholdet efter jeres ønsker, og det hele foregår på WordPress platformen. Som shopmodul bruger vi WooCommerce – et yderst udbredt system. Det skyldes ikke mindst, at systemet er nemt at anvende for shop-ejeren, og at der er nærmest uendelige muligheder for at tilpasse WooCommerce til egne behov.

Vi gennemgår jeres nuværende ordreflow og anvender denne viden i udviklingen af den nye webshop, så den passer ind i jeres forretningsmodel.

woocommerce webshop

Skalérbar, fleksibel og salgsoptimeret webshop

Har I ønsker om en webshop løsning, hvor I nemt og enkelt kan håndtere webshoppen på egen hånd, men samtidig ikke skal bekymre jer om alt det tekniske?
Vi udvikler skalérbare webshops i et design, der er tilpasset adfærden hos jeres brugere, og altid er optimeret mod konverteringer. Vi ved, at en webshop skal kunne inspirere og motivere brugerne, og derfor gør vi en dyd af at kæle for detaljerne.

Webshop

Alle webshops udvikles i WordPress som CMS med WooCommerce som shopmodul. Disse systemer giver en række fordele såsom nem ordrehåndtering, høj brugervenlighed samt mulighed for integration af topprofessionel 3. parts software, der rykker webshops til nye dimensioner.

 • Lækkert og responsivt design
 • Nemt at oprette nye produkter
 • Integration til fragtmodul
 • Betalingsgateway
 • Google Analytics
 • Integration til økonomisystem
 • Specialtilpasset design
 • Specialudviklede funktioner
 • Dynamiske priser baseret på regler
 • Opsætning af Facebook Pixel
 • Professionel hosting på egne danske servere
 • ... og meget, meget mere

Samarbejdspartnere, der har vist os tillid

Vi har tidligere udviklet webshop for

“Samarbejde med Skysolution er nemt og effektivt.
Det er min erfaring i forbindelse med design og opsætning af ny webshop med integration af varelager og betalingsløsninger, samt opsætning af POS system til min fysiske butik.“
Hanne Lehrskov

Ejer af WeLoveWool

Processen for udvikling af webshops

Sådan arbejder vi – sammen med jer

1. Indledende møde

Det indledende møde er uforpligtende, og det er her, vi lærer hinanden at kende og i fællesskab begynder at udarbejde en kravspecifikation. Vi giver gerne en kop kaffe hos os, men vi kommer også gerne og besøger jer, eller tager det over et videomøde, såfremt I ønsker det.

2. Design og feedback

Når forarbejdet er klar, starter selve udviklingen af webshoppen, med udgangspunkt i jeres kravspecifikationer. Vi taler løbende sammen omkring opbygning og design, og vi specialdesigner et udkast til forsiden, en underside, samt selve shopdesignet, som herefter sendes til korrektur og feedback hos jer.

3. Videreudvikling fortsætter

Herefter fortsætter vi med at designe resten af undersiderne, samt få tilkoblet og udviklet de ønskede funktioner. Vi har i denne fase løbende kommunikation, så vi hele tiden er på rette spor, og vi får bl.a. tilsendt materiale fra jer i form af tekster, billeder etc.
Ud fra jeres feedback videreudvikler vi selve shoppen, vi opretter varer og færdiggør designet. Derpå laver vi den tekniske kobling til betalingsgateway, fragtleverandør mm.

4. Lancering, drift og uddannelse

Når siden er færdigudviklet og klar til drift, lancerer vi den. Vi har vores egne højt præsterende ISO certificerede servere, og derfor står vi gerne for hosting samt fremtidige softwareopdateringer.
Ydermere er der i projektets pris altid indregnet 1-2 timers undervisning i brugen af systemet, så I selv har mulighed for at ændre i tekster, billeder, oprette nye sider og indlæg og meget mere. Derudover står vi altid til rådighed, hvis I får brug for support eller andet.

Skal vi hjælpe jer med en ny webshop?

Lad os give et bud på jeres nye webshop. Du kan fange os på 40384731 eller skriv til os via formularen eller på info@skysolution.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage, og får arrangeret et uforpligtende møde, hvor vi kan se om der er et match.