fbpx
WEBSHOP

Webshop - din online salgskanal

Konverter dine besøgende til salg med en professionel webshop. Din hjemmeside udvikles i et meget brugervenligt CMS-system, så du selv har mulighed for at tilføje varer, ændre på webshoppens indhold og generelt styre hele webshoppen. Dette kan vi naturligvis også hjælpe dig med efter ønske og behov.

 

WooCommerce

Din webshopløsning udvikles i WordPress med WooCommerce som shop-modul. WooCommerce er et meget brugervenligt system, hvor der “nærmest” er uendelige muligheder for at skræddersy funktioner og design efter dine behov. Ligeledes er systemet enormt let, for dig som administrator, at navigere rundt i, håndtere ordrer i, oprette nye varer i og meget, meget mere.

Da WooCommerce er en af de største indenfor webshop-platforme, findes der et hav af integrationer, som kan tilkoble din webshop med eksempelvis dit økonomisystem og ERP-system. Derudover er der mulighed for at knytte din webshop sammen med en betalingsgateway, der muliggøre betaling med forskellige betalingskort og MobilePay fra dine kunder.

 

Bliv synlig på Google

Google er den fortrukne søgemaskine verden over, hvilket gør det enormt vigtigt for en webshop at være placeret højt på specifikke søgeord. Med en yderst professionel samarbejdspartner bag os samt en intern SEO-ekspert, kan vi stå for at få din webshop højt på Google, så du bliver synlig på denne platform. Det er et parameter, der virkelig kan få gang i salget på din hjemmeside.
UDVALGTE WEBSHOP CASES

Herunder kan du se et par eksempler på webshops, som vi tidligere har udviklet.

HENNEKIRKEBY KRO

Hennekirkeby Kro havde en forældet webshop til salg af gavekort og bøger. Det forældede design stemte dog ikke overens med deres eksklusive kro, hvorfor vi fik til opgave at udvikle en ny i det rette design. Vi udviklede en komplet ny webshop ud fra deres specifikke designønsker på et nyt tema og med professionelt sprogmodul, således den er tilgængelig på dansk, engelsk og tysk.


Læs om Helpcare og deres professionelle webshop løsning

HELPCARE COMPANY

HelpCare Company ønskede en webshopløsning med mange specielle funktioner – bl.a. forskellige produktpriser afhængigt af kundetype, mængderabatter på udvalgte varer og rabatter ved forskellig leveringstid.


BY DENGSØ

By Dengsø havde en webshop, der ofte fejlede på grund af dårlig og uprofessionelt software samt ukorrekt specialkode, og som konsekvens betød det mange mistede kunder og faldende omsætning. På baggrund af det udviklede vi en komplet ny webshop kun baseret på professionelt software og standardløsninger, som idag performer på højeste niveau og kører uden fejl.


STAVTRUP VINE

Stavtrup Vine kontaktede os med ønske om en webshop, der havde et professionelt interface, og samtidig havde fuld fokus på konverteringer og hurtig loadtid. Ud fra dette samt deres specifikke designønsker, udviklede vi webshoppen.


WELOVEWOOL

Indtil nu har WeLoveWool solgt garner og strikke/hækletilbehør via sin egenudviklede webshop på en mindre avanceret platform. De begyndte at stille større krav til platformen, men da deres gamle system ikke kunne efterfølge dette, henvendte de sig til os. I tæt samarbejde med dem, udviklede vi en ny redesignet webshop med alle de ønskede funktioner. Webshoppen er integreret med regnskabsprogrammet E-conomic, og bruges derudover også som kassesystem i deres fysiske butik på Trøjborg i Aarhus.


Ny komplet it-strategi og webshop

LUUPO

Luupo ønskede en gennemgang af hele deres IT flow og dette medførte en komplet ny webshop i fornyet design og et nyt økonomisystem, der er fuldt integreret med webshoppen. Derudover har vi haft fokus på øget online synlighed, samt etablering af et nyt system til kunde- og intern kommunikation.


OVERVEJELSER INDEN OPSTART

REDESIGN AF NUVÆRENDE WEBSHOP?

Såfremt du i forvejen har en professionel webshop i WooCommerce, hvor de ønskede funktioner allerede eksisterer og fungerer 100%, bør du overveje om et redesign af hjemmesiden vil være den bedste løsning. Her vil vi i fællesskab overveje og sparre om mulighederne for et eventuelt nyt design, samt hvordan dette skal udføres i praksis.

Et redesign kan ofte betyde en markant øget konverteringsrate og dermed en forøget omsætning på din webshop.

STANDARDLØSNING / SPECIALLØSNING?

Når en professionel webshop udvikles i WordPress og WooCommerce tages der som oftest udgangspunkt i en standardløsning, der herefter i begrænset omfang tilpasses til kundens ønsker – både i forhold til design og funktioner. En standardløsning uden de store tilpasninger vil altid være billigst, men hvis du har specifikke ønsker til ekstra avancerede funktioner, har du brug for en specialløsning.

VEDLIGEHOLDELSE

I og med at WooCommerce integreres i det brugervenlige CMS-system, WordPress, er der rig mulighed for at du, som webshop-ejeren, selv står for den fremtidige vedligeholdelse, såfremt du ønsker det. Vi underviser dig i de mest basale funktioner, som gør at du selv kan oprette nye varer, opsætte nye sider, lave blogindlæg og meget mere. Denne undervisning er som udgangspunkt inkluderet i projektets pris.

Hvis ikke det er noget, som du vil involveres i, kan vi selvfølgelig også stå for dette.Er du klar til at samarbejde?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skabe værdi for netop din virksomhed.