WEBSHOP

Webshop - din online salgskanal

Konverter dine besøgende til salg med en professionel webshop. Din webshop udvikles i et meget brugervenligt CMS-system, så du selv har mulighed for at tilføje varer, ændre på webshoppens indhold og generelt styre hele webshoppen. Dette kan vi naturligvis også hjælpe dig med efter ønske og behov.

 

WooCommerce

Din webshop udvikles i WordPress med WooCommerce som shop-modul. Et meget brugervenligt system, hvor der “nærmest” er uendelige muligheder for at skræddersy funktioner efter dine behov.

 

Bliv synlig på Google

Google er den fortrukne søgemaskine verden over, hvilket gør det enormt vigtigt for en webshop at være placeret højt på specifikke søgeord. Med en yderst professionel samarbejdspartner bag os samt en intern SEO-ekspert, kan vi stå for at få din webshop højt på Google, så du bliver synlig på denne platform. Det er et parameter, der virkelig kan få gang i salget på din webshop.
UDVALGTE WEBSHOP CASES

Herunder kan du se et par eksempler på webshops, som vi tidligere har udviklet.

NORDICDECO

Nordicdeco ønskede en webshop, hvor deres flotte billeder ville komme til udtryk på en god visuel måde – uden at gå på kompromis på brugervenligheden. Det var altafgørende for dem, at selve købsdelen skulle være så simpelt og overskuelig  som muligt.


HELPCARE COMPANY

HelpCare Company ønskede en webshop med mange specielle funktioner – bl.a. forskellige produktpriser afhængigt af kundetype, mængderabatter på udvalgte varer og rabatter ved forskellig leveringstid.


VIBY SMØRREBRØD

Viby Smørrebrød ønskede at deres kunder kunne bestille smørrebrød på en online platform. Derfor udviklede vi denne bestillingssløsning, hvor der bl.a. er integreret en “kvik-bestillingsfunktion”, da kunderne ofte vælger mange forskellige smørrebrød, og det derved ville være hurtigere igennem denne kvik-bestilling.


PING PONG POSTERS

Ping Pong Poster ønskede en standard webshopløsning, hvor de kunne sælge deres plakater, samt oprette nye løbende.
Er du klar til at samarbejde?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skabe værdi for netop din virksomhed.