fbpx
IT-STRATEGI OG UDVIKLING

IT-strategi og udvikling - har du brug for sparring?

Kan du sige ja til én eller flere af følgende?:

  • Er du vokset ud af din IT-løsning, eller sidder du med et forældet IT setup som du bruger for mange økonomiske midler på?
  • Mangler du sparring omkring smartere IT løsninger til dine udfordringer?
  • Skal du have opstartet en flersproget webshop med forskellige betalingsmuligheder i forskellige valutaer?
  • Søger du hjælp til specialløsninger, der ikke kan lade sig gøre i standard software?

Vi lytter til dig og gennemgår din virksomheds nuværende situation, hvorefter vi i fællesskab lægger en strategi for fremtiden. Denne strategi hjælper vi med at gøre til virkelighed.Har din virksomhed brug for sparring om it-strategi og udvikling?

UDVALGTE IT-STRATEGI OG UDVIKLINGSCASES

Herunder er et par kundeeksempler, hvor Skysolution har været indeover i forbindelse med en fremtidig IT-strategi og udvikling.

Ny komplet it-strategi og webshop

LUUPO

Luupo ønskede en gennemgang af hele deres IT flow og dette medførte en komplet ny webshop i fornyet design og et nyt økonomisystem, der er fuldt integreret med webshoppen. Derudover har vi haft fokus på øget online synlighed, samt etablering af et nyt system til kunde- og intern kommunikation.


Ny dansk webshop med pro webhotel og it-strategi

THE COZY SHEEP

The Cozy Sheep manglede sparring og hjælp til udvidelse af deres danske webshop til 5 nye lande. Derudover manglede de et professionelt webhotel, som kunne holde til et markant højere antal besøgende, og som kunne opgraderes efter behov – uden nedlukning. En afgørende faktor for valget af vores professionelle webhotel var den fulde support 24 timer i døgnet – alle ugens dage.


BERGENKP.NO

Bergen Kommunale Pensionskasse ønskede en IT-løsning, hvor deres personale, ledelse, bestyrelse samt revision kunne få adgang til relevante dokumenter på en sikker måde – og hvor de kun skulle opdateres ét sted. Vi løste dette ved at integrere deres eksisterende hjemmeside i WordPress med tilhørende standardsoftware, hvilket gør, at de idag har en sikker løsning, der løbende kan opdateres med nye funktioner.


HØJBJERG BADMINTONKLUB

Skysolution udviklede Højbjerg Badmintonklubs (HBK) hjemmeside, hvor klubbens medlemmer, udvalg og afdelinger nemt kan bidrage med nyheder, samt et internt flow til afdelingsbestyrelserne, som simplificerer de administrative forhold.
Skysolution styrer i dag klubbens IT-strategi og hjælper til i forbindelse med optimering af deres økonomiflow. Ligeledes styrer vi hele driften af hjemmesiden, da HBK har den fulde IT-pakke hos os.

Skysolution er sponsor for HBK og derudover medlem af deres erhvervsnetværk.
Er du klar til at samarbejde?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skabe værdi for netop din virksomhed.