Er du også faret vild
i den digitale IT-jungle?

- Vi viser dig vejen!

Guide mig nu!

Vores produkter

WEBSIDER & WEBSHOPS

Hvad enten der er tale om virksomhedens webside eller webshop, opbygger og skræddersyer vi siden efter behov, så det virker fra dag 1!

NYHEDSBREVE

Med en målrettet massedistribution af mails – nyhedsbrevet – skaber du loyalitet. 

SYNLIGHED PÅ NETTET

Bliv synlig på nettet og nå din kunde hele døgnet, uanset om han sidder på jobbet eller hjemme i sofaen!

SUPPORT

Skysolution sikrer dig support, så du kan komme videre i din dagligdag.

IT-STRATEGI & UDVIKLING

Har du brug for sparring omkring din IT-strategi eller brug for special websoftware løsninger, hjælper vi gerne.

HARDWARE

Vi sikrer, at du ikke går ned på udstyr! 

IVÆRKSÆTTER-PAKKE

Kom professionelt i gang med virksomheden og bliv set online fra dag 1. 

STYR ØKONOMIEN

Har du styr på både budget og detaljerne i virksomhedens økonomi med f.eks. indtægter, fradrag, udgifter, moms og skat? 

Kundeudtalelser

citation
Gennem hele processen har Skysolution ydet en særdeles nærværende og god service samt professionel projektledelse, hvilket resulterede i et rigtig flot projektsite, som var klar til tiden. Alle ønsker blev efterkommet, og de erfarne herrer var gode sparringspartnere undervejs. OK kan kun anbefale Skysolution.
Thue Sandgren Birk
OK
Vi trængte til at få ”opgraderet” vores hjemmeside! Derfor kontaktede vi Ole fra Skysolution, som vi har rigtigt gode erfaringer med fra tidligere. Han hjalp os med at klarlægge, hvilke nye muligheder, der fandtes. Via god dialog fandt vi frem til den rette model, og vi fik hurtigt konverteret de gamle data til nyt og spændende materiale. Når man har aftalt noget med Ole, så ved man at det bliver overholdt! En fornøjelse!
Jesper Røgind Jørgensen
Adm. Direktør / Amail Kuverter A/S
Skysolution har med en professionel tilgang til opgaven, været med til at mikrolåns deltagerne er kommet godt fra start med deres nye virksomheder.
Skysolution har hjulpet vores borgere rigtigt meget, og deres fokus er ikke kun at tjene penge.
Jeg anbefaler varmt Skysolution til lignende projekter i andre kommuner.
Steen Larsen
Favrskov Erhvervscenter har fået en levende og informativ hjemmeside, som får rigtig positiv respons fra kunder og samarbejdspartnere. Det er Skysolution, der står bag den, og firmaet har i høj grad lyttet og rettet til efter specialønsker. Jeg kan kun anbefale firmaet, og vil med glæde bruge dem igen.
Vivi Søndergaard
Tagpapspecialisten.dk kontaktede SKYSOLUTION.dk for at få lavet en hjemmeside til vores nystartede firma. Ole Kroer fra SKYSOLUTION.dk tog hurtigt fat på opgaven og vi har fået et rigtigt godt produkt, som helt lever op til vores forventninger og når vi kontakter SKYSOLUTION.dk for ændringer, sker det meget hurtigt. Vi kan varmt anbefale SKYSOLUTION – et godt produkt til en fornuftig pris.
Kim Bjerre
Ecodel har brugt Skysolution / Ole Kroer ved etablering af hjemmeside samt rådgivning omkring søgeoptimering mv. Det har været en meget professionel og målrettet proces med en nærværende kommunikation, der har været målrettet de opgaver vi stod overfor. Det har været en god oplevelse hele vejen igennem - god proces, godt produkt og en rimelig pris for det udførte arbejde. Vi kan give de bedste anbefalinger til Ole og Skysolution.
Brian Gordon
Direktør / Ecodel
Vi valgte Slysolutions fordi jeg havde haft kontakt til dem i arbejdsmæssig sammenhæng. Vi oplevede også her Skysolutions som en 1. klasses leverandør til vores forening. Konsulenten havde åbenbart selv en baggrund som leder i idrætsverdenen og forstod umiddelbart vores situation og behov. Dialogen fungerede fint og vi kom hurtigt og smidigt frem til en løsning vi er særdeles glade for.
Svend Lykkemark Christensen
Formand / Ry Motionsklub
Skysolution har været med os fra starten. De har fulgt os i opbygning af vores infrastruktur herunder hjemmeside, mailsystem og diverse marketingsmaterialer.Det har været et meget positivt samarbejde og Skysolutions personlige involvering i vores udfordringer har været et stort plus. Jeg er sikker på at ABC Lys vil anvende Skysolution i fremtiden også
Bo Simon Larsen
Direktør / ABC Lys
Det var på anbefaling af en anden kunde at vi valgte Skysolutions til at bygge en hjemmeside til Danoil. Konsulenten var erfaren og hurtig til at sætte sig ind i vores forretning og udfærdigede hurtigt en simpel, men gennemskuelig tidsplan der holdt til punkt og prikke, også selvom vi havde brug for noget fleksibilitet undervejs. Resultatet lever til fulde op til vore forventninger og vi vil også bruge Skysolutions fremadrettet for kommende tilpasninger m.m.
Svend Lykkemark Christensen
Vi havde i vores 2 firmaer samme ældre it-system, som var tilpasset vores forretning. Imidlertid kunne vi ikke få tilfredsstillende service og support hertil og besluttede derfor at skifte system. E-conomics var blevet anbefalet, men vi var meget i tvivl om, hvorvidt det kunne tilrettes vores ønsker og krav. Vi talte med et par konsulenter og valgte SkySolution, da Ole Kroer med det samme forstod vores ønsker og hurtigt kunne skitsere mulighederne i E-conomics. Der blev opnået enighed medio december 2014, og begge firmaer kunne tage de nye løsninger i brug i løbet af januar 2015. Vi oplevede en hurtig, kompetent og behagelig service fra SkySolutions under hele forløbet. Jeg står gerne til rådighed for evt. yderligere information.
Bjarne Høed Jensen
Vi kan kun anbefale Skysolution – som har hjulpet os og vores kunder med hjemmeside og søgeoptimering. Endvidere har vi haft stor glæde af deres kompetencer indenfor it-support på vores lagre.
Kenneth Waagenes
adm. direktør / Pilkington Danmark A/S
citation bund

Skal dit logo være med i rækken af mange tilfredse kunder?

Vores værdier

Skysolution har disse kerneværdier, som fundament for virksomheden:

– Samarbejde

– Troværdighed

– Ansvarlighed

– Ærlighed

Vi har årtiers erfaring med IT, web og regnskab fra det overordnede helt ned i detaljen.

Vi er løsningsorienterede, konkrete og jordnære – på solid jysk facon.

Bag os har vi lige så solide leverandører og samarbejdspartnere.

Ole Kroer

Din personlige guide og indehaver af Skysolution

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig Skysolution nyhedsbrev her, hvor du løbende vil modtage de seneste nyheder fra os