fbpx
HJEMMESIDE

Professionelle hjemmesider
- bliv synlig online

Mangler du en hjemmeside eller trænger din nuværende til et nyt design?
Hos Skysolution klarer vi alle opgaver og udvikler professionelle hjemmesider med nøjagtigt de funktioner og designønsker du har. Vi tager udgangspunkt i en standardløsning og skræddersyer den til netop dine behov. Så hvad enten dine ønsker er, så klarer vi også det.

 

Professionel software

Hos Skysolution benytter vi udelukkende professionelt software til udvikling af hjemmesider og webshops. Det betyder: ingen skadelig software på din hjemmeside, ingen halve løsninger, fuld support og opdateringer så det hele altid fungerer, som det skal. Vi er stor modstander af størstedelen af de gratis-løsninger af plugins og andet software der findes, da det ofte er en dårlig “investering”. Manglende opdateringer, fejlkoder mv. gør at disse bestemt ikke er at foretrække.

Derfor gennemtjekker vi altid al software inden det benyttes, og sørger for at der kun benyttes professionelt og fuldt opdateret software på din kommende hjemmeside. På den måde sikrer vi, at din hjemmeside altid fungerer som den skal.

 

Høj placering på Google

Google er den fortrukne søgemaskine verden over, hvilket gør det enormt vigtigt for hjemmeside og webshops at være placeret højt på specifikke søgeord. Med en yderst professionel samarbejdspartner bag os, samt en intern SEO-ekspert, kan vi stå for at få din webshop højt på Google, så du bliver synlig på denne platform. Det er et parameter, der virkelig kan få øget antal af besøgende på din hjemmeside og webshopKøb en professionel hjemmeside eller webløsning til en fast pris

UDVALGTE HJEMMESIDE CASES

Herunder kan du se et par udvalgte eksempler på professionelle hjemmesider, som vi har udviklet.

Få en professionel hjemmeside bygget i WordPress

DET GRØNNE MUSEUM

Det Grønne Museum ønskede en hjemmeside, hvor de kunne præsenterer sig selv og bland andet fortælle om de forskellige udstillinger og om deres undervisningsforløb. Siden indeholder desuden en række specialfunktioner.


Ny professionel hjemmeside med komplet redesign

IP MASKINER

IP Maskiner A/S havde en forældet hjemmeside og ønskede et komplet nyt design. I samarbejde med dem, udarbejdede vi en mere visuel hjemmeside, hvor alle deres maskiner præsenteres med billeder, video, produktinfo mv.


Professionel hjemmeside lavet i WordPress med redesign

LEJ STUDENTERVOGN

Lej Studentervogn havde en forældet hjemmeside og ønskede et redesign med flere funktioner. De ønskede blandt andet at kunne sende mails ud automatisk, når en potentiel kunde spurgte om ledige datoer på specifikke år – hvor de selv kunne ændre i disse forskellige mails.

Derudover laver vi løbende SEO, så de forbliver øverst på Google på udvalgte søgeord.


Simpel webshop med mulighed for selvstændig drift og vedligeholdelse

BOOKING SKANDERBORG

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi …
Er du klar til at samarbejde?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skabe værdi for netop din virksomhed.