fbpx
HJEMMESIDE

Professionelle hjemmesider
- bliv synlig online

Mangler du en hjemmeside eller trænger din nuværende til et nyt design?
Hos Skysolution klarer vi alle opgaver og udvikler professionelle hjemmesider med nøjagtigt de funktioner og designønsker du har. Vi tager udgangspunkt i en standardløsning og skræddersyer den til netop dine behov. Så hvad enten dine ønsker er, så klarer vi også det.

 

Professionel software

Hos Skysolution benytter vi udelukkende professionelt software til udvikling af hjemmesider og webshops. Det betyder: ingen skadelig software på din hjemmeside, ingen halve løsninger, fuld support og opdateringer så det hele altid fungerer, som det skal. Vi er stor modstander af størstedelen af de gratis-løsninger af plugins og andet software der findes, da det ofte er en dårlig “investering”. Manglende opdateringer, fejlkoder mv. gør at disse bestemt ikke er at foretrække.

Derfor gennemtjekker vi altid al software inden det benyttes, og sørger for at der kun benyttes professionelt og fuldt opdateret software på din kommende hjemmeside. På den måde sikrer vi, at din hjemmeside altid fungerer som den skal.

 

Høj placering på Google

Google er den fortrukne søgemaskine verden over, hvilket gør det enormt vigtigt for hjemmeside og webshops at være placeret højt på specifikke søgeord. Med en yderst professionel samarbejdspartner bag os, samt en intern SEO-ekspert, kan vi stå for at få din webshop højt på Google, så du bliver synlig på denne platform. Det er et parameter, der virkelig kan få øget antal af besøgende på din hjemmeside og webshopKøb en professionel hjemmeside eller webløsning til en fast pris

UDVALGTE HJEMMESIDE CASES

Herunder kan du se et par udvalgte eksempler på professionelle hjemmesider, som vi har udviklet.

Professionel hjemmeside lavet i WordPress med redesign

LEJ STUDENTERVOGN

Lej Studentervogn havde en forældet hjemmeside og ønskede et redesign med flere funktioner. De ønskede blandt andet at kunne sende mails ud automatisk, når en potentiel kunde spurgte om ledige datoer på specifikke år – hvor de selv kunne ændre i disse forskellige mails.

Derudover laver vi løbende SEO, så de forbliver øverst på Google på udvalgte søgeord.


WY DISTILLERY

WY Distillery er en nyopstartet virksomhed, der ønskede en platform til præsentation af deres koncept, samt relevant information til de, som ønsker at blive medejer af virksomheden. I samarbejde med WY Distillery udviklede hjemmesiden som en one-pager grundet den forholdsvise lave mængde af content, hvilket har givet et æstetisk flot resultat og en nem brugerflade for de besøgende.


BERGEN KOMMUNALE PENSJONSKASSE

Bergen Kommunale Pensionskasse ønskede en IT-løsning, hvor deres personale, ledelse, bestyrelse samt revision kunne få adgang til relevante dokumenter på en sikker måde – og hvor de kun skulle opdateres ét sted. Vi løste dette ved at integrere deres eksisterende hjemmeside i WordPress med tilhørende standardsoftware, hvilket gør, at de idag har en sikker løsning, der løbende kan opdateres med nye funktioner.


TANDLÆGERNE VEJLEVEJ

Tandlægerne Vejlevej havde et ønske om en seriøs designopgradering af deres gamle hjemmeside. Deres primære ønsker var, at den nye skulle være lys, let og mere brugervenlig. Ud fra dette udviklede vi deres nye online platform, som formår at underbygge deres høje kvalitet af tandlægebehandlinger igennem designet.


KOK OMEGA

Vi har udviklet en digital løsning til Kok Omega, hvor alle deres menuer fremvises med flotte billeder og beskrivende tekster, så deres kunder hurtigt kan finde frem til netop den menu de ønsker. Derudover har vi tilkoblet shopmodulet WooCommerce, så det er muligt at bestille deres nytårsmenu direkte på hjemmesiden.


ØSTJYLLANDS HESTEPRAKSIS

Skysolution udviklede et komplet nyt design til Østjyllands Hestepraksis, da deres gamle design var forældet og non-responsive. I tæt samarbejde med dem, fik vi udarbejdet en ny responsive løsning med fokus på CTA, således det er nemt og enkelt at kontakte virksomheden – dette var et af deres primære ønsker. Derudover overskueliggjorde vi alle deres ydelser, så det nu er nemt at finde lige den ydelse kunden eftersøger.
Er du klar til at samarbejde?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skabe værdi for netop din virksomhed.