fbpx

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du måske få svar på nogle af de eventuelle spørgsmål, som du sidder inde med. Ellers er du altid rigtig velkommen til at fange os på nedenstående kontaktoplysninger.

 

info@skysolution.dk
+45 40 38 47 31

Hvad er WordPress?

WordPress er pt. verdens mest populære CMS, og benyttes både til almindelige og avancerede hjemmesider, blogs, webshops etc. Systemet er opbygget således, at man ikke behøver kendskab til programmering, hvorfor det også er blevet det foretrukne valg hos mange. Systemet er nemt at gå til og når først det er opsat korrekt, er det nemt at tilføje nye sider og indlæg, samt ændre i eksisterende.

Der findes en lang række af temaer og plugins (både gratis og betalbare), som kan øge funktionaliteten på hjemmesiden – herunder forskellig sprogversioner, funktioner baseret på roller, formularer og meget mere. Dog anbefaler vi altid at benytte de betalbare, da det oftest er sammenhængende med fremtidige opdateringer og derved et mere sikkert stykke software.

WordPress er 100% gratis, og har man ønske om webshop, kan plugin’et WooCommerce kraftigt anbefales.

Hvad er WooCommerce

WooCommerce er den mest populære shopløsning, der kan integreres med WordPress. Når plugin’et er installeret og opsat, er det herefter nemt og enkelt at oprette kategorier, underkategorier og hertilhørende varer – både med og uden varianter (størrelser, farver etc.). WooCommerce er generelt rimelig intuitivt og selve ordrehåndteringen fungerer glimrende med automatiske e-mailudsend alt efter status på ordren.

Der findes mange 3. parts integrationer til WooCommerce, som f.eks. giver mulighed for koble webshoppen op mod et CRM- eller økonomisystem, så lagerbeholdning, brugere og ordrer konstant synkroniseres herimellem. Derudover kan der selvfølgelig opsættes forskellige forsendelsesmetoder, således kunderne kan vælge pakkeshoplevering, hjemmelevering etc.

I forhold til betalingsløsning findes der mange udbydere, som kan integreres med WooCommerce, så kunderne kan betale med deres fortrukne betalingsmetode – herunder bl.a. VISA, MasterCard og MobilePay.

Tilbyder I sikker hosting?

En ting er at have en flot og funktionel hjemmeside / webshop, men hvis ikke webhotellet performer og er topsikret, kan det have katastrofale konsekvenser i form af hackerangreb, nedbrud, langsomme svartider etc.

Hos Skysolution har vi defineret vores egne servere på et dansk ISO certificeret webhotel, og vi tilbyder både VPS og Cloud Servere. På den måde kan vi tilbyde en topsikker og højtperformende hosting, der samtidig overholder alle GDPR regler. Læs mere om vores hostingløsninger her.

Hvad koster en webshop?

Prisen på en webshop afhænger bl.a. af ønskede funktionaliteter, design og hvor meget arbejde I selv kan/vil lægge i projektet.

Skal vi oprette alle sider og alle varer, eller kan I selv oprette dem ud fra en skabelon vi har lavet til jer? Skal webshoppen være på flere forskellige sprog og med forskellig valuta? Skal webshoppen integreres til jeres økonomisystem og/eller til et lagerhotel, der står for udsendelse af ordrerne? Ønsker I specialpriser til udvalgte brugerroller? Skal der være forhandler login?

Dette er blot nogle af de faktorer, som får prisen på webshoppen til at stige eller falde. Ring eller skriv til os og fortæl lidt om dit webshop projekt. Så vender vi hurtigt tilbage med et prisestimat. Vi kommer også gerne forbi til en kop kaffe, hvor vi i fællesskab kan udvikle en kravspecifikation, og derved give jer en mere præcis pris. Selvfølgelig helt uforpligtende.

Hvad koster en hjemmeside?